Talento: Nieuwe Fiat op bekende basis

Fiat Professional presenteert de opvolger van de Fiat Scudo, de nieuwe Talento. Dit nieuwe talent komt ons bijzonder bekend voor..

De nieuwe Fiat Talento is niks meer of minder dan de zoveelste 'Badge marketing' versie van de succesvolle Renault trafic. Eerder zagen we al Opel, en Nissan met het zelfde model.

Fiat heeft wel de grille onder handen genomen, maar je moet twee keer kijken om te zien welk merk het hier betreft. De nieuwe Fiat Talento krijgt de Renault 1,6 twin-turbo dieselmotor met vermogens tot maximaal 145 pk.

De Talento neemt in de Fiat Professional range de plek in tussen de Doblò Cargo en Ducato. Met de Talento is het Italiaanse bedrijfswagenmerk nog beter in staat om aan alle uiteenlopende wensen van haar klanten te voldoen. Het voertuig richt zich op de échte behoeften van de klant en pakt uit met een volledig assortiment dat uiteenloopt van gesloten bestel, dubbele cabine, platformchassis en een personenwagenversie.

De nieuwe Talento staat medio juni bij de Nederlandse Fiat Professional dealer. Prijzen zijn nog niet bekend. De Talento is de opvolger van de Scudo. Het is een zustermodel van de Renault Trafic, Opel Vivaro en Nissan NV300. Net als bij de personenwagens heet Fiat met de Talento ook weer een oude naam van stal gehaald, de korte versie van de eerste generatie Ducato droeg deze naam ook al.

 

 

 

 

DEEL HET