Truck van de Toekomst in kerstsferen

Truck van de Toekomst komt naar je toe! Dat lijkt het motto van deze organisatie die op allerlei beurzen en congressen opduikt. Onlangs reisde Truck van de Toekomst zelfs helemaal naar het Drentse Donderen om het eindejaarsfeest van Martha Assurantiën bij te wonen.

Truck van de Toekomst is een belangrijk onderdeel van het Subsidieprogramma Proeftuinen duurzame mobiliteit van de Rijksoverheid. Om de doelgroep van kleine ondernemers en eigenrijders te bereiken werd een spel ontwikkeld waarbij de deelnemers hun kennis over duurzaamheid en milieu in relatie tot het wegtransport kunnen testen en bijspijkeren.

Bij de grote transportondernemers is de boodschap duidelijk en duurzaamheid en milieubewust ondernemen al volledig ingebed in de bedrijfsvoering. Juist bij de kleine ondernemingen is nog veel te winnen, reden van de speciale campagne van Truck van de Toekomst. Tijdens het jaarlijkse eindejaarfestijn van Martha Assurantiën komen enkele honderden kleine vervoerders en eigenrijders samen om het glas te heffen op het einde van het jaar. Een uitgelezen kans voor Truck van de Toekomst om ook deze doelgroep te bereiken. Speciaal voor deze gelegenheid werd er zelfs een witte kerstengel ingezet. Menig eigenrijder ging naar huis met wat extra kennis en soms met zelfs leuke prijzen.

DEEL HET