Update voor de Nissans NV 300 en NV 400

Nissan heeft zijn middelgrote en grote bestelauto’s, de NV300 en NV400, een grondige update gegeven. De twee bestelauto’s krijgen efficiëntere motoren, herziene interieurs en slimme technologie-upgrades. De efficiëntere en schone dieselmotoren voldoen aan de snieuwe Euro 6d-emissienorm.

Het interieur van de NV300 heeft andere stoelbekleding, verchroomde afwerkingsdetails, een zwart in plaats van grijs dashboard en een uitgebreide uitrusting, inclusief een nieuwe generatie van het DAB-audiosysteem. De Nissan NV300 nog wat power dankzij de introductie van dieselmotoren met 107 en 125 kW. Een nieuwe, optionele Dual Clutch Transmission (DCT) verhoogt het rijcomfort en bedieningsgemak. Bovendien zorgt deze DCT-automaat voor een soepelere acceleratie en is hij volgens Nissan zuiniger.

NV 400

De Nissan NV400 is verkrijgbaar in diverse carrosserievarianten, bijvoorbeeld als bestelauto, met open laadbak, als kipper en met dubbele cabine. Daarmee is er een NV400 voor alle specifieke bedrijfsbehoeften. De grote NV400 wordt aangedreven door de 2,3-liter dieselmotor die ook te vinden is in de bekende Nissan Navara pick-up.

Het interieur van de NV400 is eveneens opgefrist en biedt volgens Nissan nog meer rijcomfort. Denk aan een nieuw stuurwiel en nieuwe voorzieningen zoals draadloos opladen en een opgefrist infotainmentsysteem met mirrorscreen-mogelijkheid.

De Nissan NV400 is daarbij ook voorzien van diverse nieuwe Nissan Intelligent Mobility veiligheidsvoorzieningen, inclusief Front Park Assist, Blind Sport Warning met Side Wind en Lane Departure Alert. Ook automatische ruitenwissers en verlichting, Rear Park Assist, een achteruitrijcamera én Hill Start Assist zijn inbegrepen. Voor extra veiligheid in de laadruimte monteert Nissan extra sloten op de zij- en achterdeuren.

 

 

DEEL HET