Almotive leverde al 300 compacte bestellers

Allmotive BV uit Goor is importeur van compacte bestelwagens van onder meer de merken CityTransporter en Changhe. Van deze kleine pickup-achtige voertuigjes werden er in ons land inmiddels al driehonderd stuks verkocht.

Directeur Leo la Gro van Allmotive BV meldt dat er inmiddels in ons land al bijna 300 exemplaren rond rijden van de Allmotive bestelwagens. ''Het is duidelijk een niche markt waarin wij actief zijn. Wij schatten dit jaar zo'n 150 stuks te kunnen verkopen. Voor volgend jaar verwachten we 250 eenheden om te zetten, en in 2017 hopen we door te groeien tot 350 per jaar. Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de huidige producten. Voor komend jaar staan er ook wat nieuwe ontwikkelingen op het programma die voor een verdere groei kunnen zorgen.''

De compacte voertuigen zijn uitermate geschikt voor gemeentelijke reinigingsdiensten, onderhoudsbedrijven en hoveniers. Allmotive zet vooral in op alternatieve energie met CNG varianten en volledige elektrische aandrijving. De voertuigen zijn uitermate compact en bieden alle mogelijkheden voor verschillende opbouwen zoals een kipper of een dichte laadbak. Er is een grote keuze aan modellen en er zijn zelfs dubbel-cabine uitvoeringen en 4x4 modellen leverbaar.

Momenteel is Allmotive hard bezig met het uitrollen van het Nederlandse dealernetwerk. Dat omvat inmiddels zo'n 25 gespecialiseerde bedrijfswagendealers in Nederland en België.

 

DEEL HET