27 keer MAN TGE voor MediReva

Bij MediReva Revalidatie reden veel verschillende bestelauto’s van verschillende merken. Dat moest anders. Na uitgebreide proefritten door de medewerkers bestelde het bedrijf 27 MAN TGE bestelauto’s.

Het bedrijf uit Maastricht zet de nieuwe bestelauto’s in door heel Zuid-Nederland om medische hulpmiddelen te vervoeren. Denk hierbij aan rolstoelen, speciale bedden en dat soort materiaal. Hiervoor zijn de laadbakken volledig ingericht door CargoFlex. Zo kregen ze handige opbergrekken en een opvouwbare oprij-ramp. De MAN TGE’s hebben 140 pk en een handmatige versnellingsbak.

MediReva ging tot de vervanging van het hele wagenpark over met het oog op de aankomende milieumaatregelen. Eerder werden al 30 Volkswagen Caddy Maxi’s besteld bij MAN-dealer Den Engelsen uit Stein. Nu is ook de rest van de vloot vervangen door de 27 MAN TGE bestelauto’s. “Hierdoor hebben we alles nu via één dealer geregeld, wat een groot voordeel is”, aldus Bram de Wilde, operationeel manager bij MediReva Revalidatie. “De toekomst zal leren wat de verdere stappen zijn op het gebied van duurzaamheid, de uitdagingen van de Zero Emissie Zones en de CO2-rapportages. Maar voor de komende vijf jaar zijn wij nu verzekerd van de beste, en op dit moment voor ons werkbare oplossing met deze moderne bestelwagens.”

Voor de MAN TGE nadat medewerkers enthousiast waren geraakt na verschillende demodagen, waar met verschillende merken werd gereden.  “Met name de stoelen en het comfort van de TGE werd hoog gewaardeerd door onze mensen”, aldus Bram de Wilde. De voertuigen worden voor vijf jaar in volledige operational lease genomen via mobiliteitsadviseur WE-Mobility, na een uitvoerige analyse van de voor- en nadelen hiervan ten opzichte van koop en eigen beheer voor MediReva Revalidatie.

DEEL HET