CB breidt samenwerking met City Hub uit

Per 22 februari kunnen klanten van logistiek dienstverlener CB uit Culemborg in de Utrechtse binnenstad beleverd worden door City Hub. City Hub is specialist in stadsdistributie vanuit magazijnen aan de rand van steden. City Hub doet dit met elektrische voertuigen.

CB zal iedere dag in de vroege ochtend leveren bij City Hub in Utrecht. City Hub op zijn beurt zorgt vervolgens voor de laatste kilometers. Leveringen worden zoveel mogelijk gebundeld en in het stadscentrum verzorgd door e-cars met aanhanger. Tot en met 1 maart zullen CB-leveringen in Utrecht gedaan worden door City Hub of CB. Vanaf 1 maart neemt City Hub alle leveringen in Utrecht stad over. Op diezelfde dag start City Hub ook in Alphen aan den Rijn, Leiden en Delft met leveringen aan CB-klanten.

Flexibel vervoersnetwerk

CB werkt steeds meer met vervoerspartners, schrijft het bedrijf. “Enerzijds om goede service te bieden, anderzijds om efficiënt en duurzaam te rijden. Door de samenwerking met City Hub breiden we ons vervoersnetwerk verder uit. Een goed netwerk maakt ons flexibel en zorgt ervoor dat we precies dát vervoer inzetten dat op dat moment in die regio nodig is. Dat City Hub bovendien elektrisch vervoer inzet maakt het nog mooier. Dat sluit goed aan bij de klimaatdoelstelling van veel steden (volledig emissieloze stadsdistributie in 2025) en bij de duurzame ambities van CB.”

DEEL HET