Compacte Chinese bestellers van Allmotive

De Chinezen komen er aan! In Lelystad werd dat ook weer duidelijk met de line-up van Citytransporter. Importeur Allmotive BV uit Goor toonde de grappige kleine Chinese Pick-up truckjes als 4x2 en 4x4.

De voertuigen zijn leverbaar met een benzinemotor, een CNG motor en met volledige Elektro-tractie. er is een grote verscheidenheid aan modellen leverbaar met zelfs dubbel cabines. Ook zijn verschillende laadbakken leverbaar waaronder kippers en vuilinzamel opbouwen.

Het voordeel van deze gekentekende bestellers is dat ze bijzonder compact en wendbaar zijn. Optimaal inzetbaar, scherp geprijsd en in het geval van de elektrische uitvoering eenvoudig op te laden aan het stopcontact. De actieradius bedraagt afhankelijk van het accupakket tussen de 80 en 140 kilometer.

Voor de CNG versie levert Allmotive overigens een Aardgas 'thuistap' installatie. Met dit 'slow fill' compressorstation kan er gewoon thuis aardgas getankt worden, bijvoorbeeld gedurende de nachtelijke uren. Er zijn meerdere versies leverbaar met een capaciteit van 5 tot en met 24 kuub per uur.

DEEL HET