Groengas tanken langs de A4

Orange Gas en BP Kok openen half november het eerste groengas tankstation in ons land langs de autosnelweg. Bij het tankstation aan de A4 zijn nu allerlei brandstoffen leverbaar op maar liefst 32 pompen.

Het BP Kok-tankstation is het eerste tankstation vanuit Amsterdam richting Den Haag/Rotterdam aan de A4. Het tankstation is 24/7 geopend en vanaf half November kan er ook 100% Groengas getankt worden. 

Karin Kok, BP, vertelt daarover: "Wij kijken altijd met belangstelling naar nieuwe ontwikkelingen en zien zeker een toegevoegde waarde voor ons bedrijf waar dus binnenkort, als eerste locatie aan de snelweg, naast de traditionele brandstoffen en de mogelijkheid voor elektrisch laden, Groengas verkrijgbaar is. Ik heb bewondering voor het doorzettingsvermogen en optimisme van OrangeGas. Het was een project van lange adem om dit voor elkaar te krijgen. Het onderling contact was prettig en constructief." 

“Onze Groengas-tankstations worden aangesloten op het bestaande gasnetwerk. Dit netwerk reikt vrijwel nooit tot aan de snelweg. Dat maakt de aanleg van een Groengas-tankstation aan een A-weg een stuk lastiger.  Echter steeds meer bedrijven en particulieren zien de voordelen van het rijden op Groengas. Een tankstation direct aan de snelweg mocht niet meer ontbreken. Het tankstation is strategisch gelegen ten opzichte van Schiphol. Het taxivervoer van en naar Schiphol wordt deels uitgevoerd op Groengas. Zowel deze taxi-ondernemers als het groeiende aantal lease-rijders dat op Groengas rijdt, kunnen wij met dit nieuwe Groengas-vulpunt nog beter bedienen. Wij zijn dan ook bijzonder trots op deze primeur,” aldus Marcel Borger, directeur OrangeGas.

 

 

DEEL HET