Grotere actieradius voor Renault Master Z.E.

De volledig elektrische Renault Trucks Master Z.E. is uitgerust met nieuwe batterijen van 52 kWh. Deze capaciteit verhoogt de effectieve actieradius van het voertuig tot 190 km. De verbeterde 100% elektrische bestelwagen van Renault Trucks zal in het voorjaar van 2022 beschikbaar zijn in een 52 kWh-uitvoering.

Nieuwe batterij 

De opslagcapaciteit van de batterijen van de elektrische Master van Renault Trucks is verhoogd van 33 tot 52 kWh. Met deze verhoogde capaciteit wordt de effectieve actieradius van het voertuig vergroot tot 190 km (WLTP City cycle actieradius van 244 km). En met een 22 kW DC snellader is de Renault Trucks Master Z.E. voortaan in 2 uur voor 80% opgeladen en bereikt hij een volledige lading in slechts 3 uur. 

De elektrische bedrijfswagen kan uitgerust worden met speciale voorzieningen zoals achteruitrijcamera's en een dodehoekspiegel. De Renault Trucks Master Z.E. is zelfs standaard uitgerust met het Z.E. Voice Alert-systeem dat voetgangers en fietsers waarschuwt wanneer er met een snelheid van minder dan 30 km/u gereden wordt

De 100% elektrische en verbeterde Renault Trucks Master is verkrijgbaar in 3 modellen (bestelwagen, chassis cabine en platform cabine) en 8 versies (3 lengtes en 2 hoogtes), met een chassisgarantie van 2 jaar of 100.000 km en een batterijgarantie van 8 jaar of 160.000 km.te werken. De Renault Trucks Master Z.E. is standaard uitgerust met het Z.E. Voice Alert-systeem dat voetgangers en fietsers waarschuwt wanneer er met een snelheid van minder dan 30 km/u gereden wordt

De Renault Trucks Master Z.E. maakt de volledig elektrische bedrijfswagen range van Renault Trucks compleet, die bestaat uit de 16 ton zware D Z.E., de 19 ton zware D Wide Z.E. en de 27 ton zware D Wide Z.E. 

Technische kenmerken van de Renault Trucks Master Z.E.

·         GVW: 3,1 t en 3,5 t

·         Elektromotor met een vermogen van 57 kW

·         Maximumkoppel: 225 Nm

·         Maximumsnelheid: 100 km/h

·         Energieopslag: 52 kWh lithium-ion batterijen

·         WLTP City-cyclus actieradius: 244 km

·         Effectieve actieradius: tot 190 km

DEEL HET