Hamer biedt totaalpakket voor snelladers tot 350 kW

Hamer is al jaren marktleider op het gebied van de aanleg en het onderhoud van brandstofinstallaties voor tankstations in de Benelux. Naast de traditionele brandstoffen, ontwikkelt Hamer zich ook op het gebied van nieuwe, alternatieve brandstoffen zoals LNG en laadpalen.

Hamer volgt de ontwikkeling van nieuwe brandstoffen op de voet en is ook actief in de toepassing van deze nieuwe brandstoffen. Denk hierbij aan Liquid Natural Gas (LNG) voor vrachtwagens met als voordeel minder fijnstof uitstoot en een stillere motor. Maar denk ook aan het elektrisch laden waarbij de ontwikkelingen momenteel erg snel gaan. Hamer levert nu totaaloplossingen op het gebied van snelladers met een laadvermogen tot 350 kW.

De snelladers kunnen geïnstalleerd worden bij tankstations, maar ook in de openbare ruimte bij gemeentes, horecaketens en in parkeergarages. Naast het plaatsen en het aansluiten verzorgt Hamer ook het transport van de laadpalen naar de locatie. Daarnaast wordt ook het onderhoud verzorgd door Hamer.

 

DEEL HET

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten