Nieuwe automaat en dubbele cabine voor Toyota Proace

Toyota introduceert een 8-traps automatische transmissie voor de 2.0 D-4D motor met 90 kW/122 pk. Het merk wil meer comfort aanbieden in de bestelautolijn. Van carrosseriebouwer Snoeks is nu ook een dubbele cabine leverbaar.

Transmissiefabrikant Aisin levert de nieuwe 8-traps automatische transmissie voor de Proace met 130 kW/177 pk. Met zijn soepele schakelgedrag neemt de transmissie de bestuurder werk uit handen, en zet het rijcomfort van de Proace een nieuwe maatstaf. Nu Toyota ook de 2.0 D-4D motor met 90 kW/122 pk koppelt aan deze Aisin 8-traps automatische transmissie, is de Proace volgens de importeur nog zuiniger en schoner, scherper geprijsd en vooral breder inzetbaar.

Dubbele cabine

Deze maand (februari 2019) start de verkoop van de Proace Dubbele Cabine in Dynamic uitvoering met de nieuwe aandrijflijn. Medio maart zijn de eerste exemplaren beschikbaar.
Ten opzichte van de 1,5-liter motor met 88 kW/120 pk en handgeschakelde versnellingsbak is de meerprijs 2.450 euro excl. BTW en BPM. De CO2-uitstoot is met 149 g/km relatief laag, evenals het gecombineerde verbruik van 5,7 l/100 km. Daarmee is deze Proace Dubbele Cabine inclusief zijn standaard grote panoramadak, xenon koplampen, lichtmetalen 17-inch wielen en Full Map Navigatie een compleet aanbod in de bestelautomarkt, zegt Toyota. 

DEEL HET