Nieuwe mobiele torenkraan van Wagenborg draait elektrisch

Wagenborg Nedlift zet een aantal nieuwe Liebherr mobiele torenkranen in die volledig elektrisch kunnen draaien op de bouw. Hiermee wordt de CO2 uitstoot van de hijswerkzaamheden aanzienlijk verminderd. De onderwagens van deze kranen beschikken over motoren met ad blue diesel techniek, om ook de uitstoot tijdens het aan- en afvoeren van de kranen zo veel mogelijk te beperken. 

Wagenborg Nedlift zoekt proactief naar oplossingen om de uitstoot door (bouw)projecten te verminderen en daarmee eveneens haar eigen CO2 footprint als bedrijf te verminderen. Het bedrijf beschikt over een zeer modern wagenpark met Euro-6 motoren voor duurzaam transport. Daarnaast worden alle mogelijkheden onderzocht voor een nog duurzamer en stiller bouwtransport, zowel horizontaal als verticaal. 

Naast elektrisch in te zetten mobiele torenkranen beschikt Wagenborg Nedlift over elektrische compactkranen, ideaal voor het uitvoeren van werkzaamheden op krappe locaties of zelfs binnen. Daarnaast is onlangs de bestelling geplaatst voor nog een nieuwe elektrische compactkraan, vier elektrische heftrucks en drie zware autolaadkranen met elektrisch bedienbare kranen op Euro-6 trucks.

DEEL HET

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten