Nieuwe Renault Master Red Edition

Renault Trucks introduceert, met een geheel nieuw front, nieuw interieur, nieuwe motoren en nieuwe driver-assistance systemen, de nieuwe Master. Om dit nieuws te markeren onthult Renault Trucks bovendien de speciale introductie-editie: de Master Red Edition. Dit compleet uitgeruste introductiemodel is leverbaar voor zowel de diesel- als de elektrisch aangedreven modellen.

De nieuwe Master heeft een nieuw, robuust front met een gedurfd design. Ook is het interieur compleet vernieuwd, met een nieuw ontworpen dashboard en stuurwiel, samen met functionele en ergonomische opbergruimten. De nieuwe Renault Master biedt verder nieuwe driver-assistance systemen, zoals AEBS (Active Emergency Braking System), zijwind-assist, Permanent Rear View, een dodehoek waarschuwingssysteem en parkeerhulp voor- en achteruit. 

Er zijn zes nieuwe Euro 6d-temp en Euro VI dieselmotoren, met vermogens van 130 pk tot 180 pk/400 Nm. Alle dieselmotoren zijn voorzien van de Twin-Turbo technologie. Het brandstofverbruik van de nieuwe motoren is volgens Renault verder verlaagd, een besparing die kan oplopen tot 1L/100 km, terwijl de CO2-emissie beperkt blijft. Ook is er een versie met een 57kW elektromotor beschikbaar. 

 

 

DEEL HET