Nieuwe Volkswagen Caddy nu te bestellen

De nieuwe Volkswagen Caddy is nu te bestellen en daarbij speelt een twee liter dieselmotor de hoofdrol. Op termijn komt er nog een aardgasvariant, maar een elektrische Caddy is voorlopig niet te krijgen.

De Caddy Cargo wordt leverbaar met 2.0 TDI-motoren die voldoen aan de EU6d-emissienorm. Volgens VW is een zuinige diesel een belangrijke factor in de gunstige exploitatiekosten. De Caddy Cargo-modellen met de 75 kW/102 pk (vanaf € 17.700) en de 90 kW/122 pk (vanaf € 18.700) 2.0 TDI en handgeschakelde zesversnellingsbak zijn nu te bestellen. Kort daarna is de Caddy Cargo met 55 kW/75 pk bestelbaar en dat geldt ook voor de Caddy Cargo 2.0 TDI 90 kW/122 pk met automatische zeventraps DSG-transmissie, de Caddy Cargo met TSI-benzinemotor en de Caddy Cargo Maxi. Op termijn volgt tevens de Caddy Cargo Maxi TGI, die geschikt is voor het rijden op aardgas. Verder wordt de Caddy Cargo ook leverbaar met 4MOTION vierwielaandrijving. De vanafprijs van de 55 kW/75 pk Economy Business zal onder de € 15.000 liggen. De Caddy Cargo wordt in Nederland standaard geleverd met 4 jaar garantie.

First Edition

De Caddy Cargo 1ST Edition heeft de Style-uitvoering als basis, en voegt daar voor een meerprijs van slechts € 500 de nodigeinnovaties aan toe die het luxe- en comfortniveau van de Caddy Cargo op een voor deze klasse aantrekkelijk niveau brengen, zegt VW. Voorbeelden zijn het multifunctionele, met leder beklede stuurwiel en de lederen versnellingspook, de Digital cockpit, 17 inch lichtmetalen velgen met zwarte accenten, KESSY keyless entry & go, LED-koplampen inclusief LED mistlampen en dynamische lichtbundelverstelling, LED-achterlichten, elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare spiegels, DAB+ en zij- en gordijnairbags voor de bestuurder en bijrijder. Wat assistentiesystemen betreft is de Caddy Cargo 1ST Edition eveneens meer dan compleet, met bijvoorbeeld Lane Assist, Front Assist, Side assist en Adaptive cruise control met "follow to stop". Het geheel wordt afgerond met een 1ST Edition badge op de zijschermen. Deze exclusieve Caddy Cargo 75 kW/102 pk 1ST Edition is leverbaar vanaf € 19.850.

DEEL HET