Renault Master bestelauto’s voor Beerens Group

Interieurbouwer Beerens Group heeft vier Renault Masters Red Edition in gebruik genomen. De gesloten bestelwagens met dubbele cabine zijn geleverd door Renault Trucks-bedrijfswagendealer Bluekens Truck en Bus Oosterhout.

De Beerens Group past zijn specialismen in een aantal branches toe. “Retail, nautisch en business”, somt managing director Jeroen Beerens op. “Zo realiseren we met stellingsystemen en houtproducties uit eigen fabriek interieurs voor allerlei retailorganisaties, zoals Kruidvat, Action en Karwei. Daarnaast maken we interieurs voor de zakelijke markt. Denk daarbij aan bedrijven, gezondheidszorg en horeca. Tot slot zijn we actief op het gebied van scheepsinterieurs. Wij kunnen zowel de afbouw als het complete interieur op luxe jachten en binnenvaartschepen verzorgen.”

Veiligheid

De vier nieuwe Renault Masters Red Edition-bedrijfswagens worden gebruikt voor het vervoer van monteurs en materieel naar projecten in binnen- en buitenland. Het betreft vier identieke uitvoeringen met een dubbele cabine en een motorvermogen van 135 pk. Beerens: “De variant met dubbele cabine is voor ons de ideale combinatie. Dit voertuig biedt ons voldoende ruimte voor het vervoer van meerdere personeelsleden en genoeg laadruimte om materiaal, zoals gereedschap, mee te nemen.”

De Renault Masters zijn voorzien van allerlei extra opties. “We hebben onder meer gekozen voor parkeersensoren, een dode hoek waarschuwingssysteem en Permanent Rear View, waarbij de bestuurder kan zien wat er achter het voertuig gebeurt. Onze mensen moeten met deze voertuigen regelmatig in binnensteden zijn en al deze systemen dragen bij aan de veiligheid voor zowel de passagiers als omstanders.”

DEEL HET