Symposium 'Doorbraak alternatieve brandstofffen'

 

Tijdens de vakbeurs Transport Compleet 2015 in Gorinchem wordt door 'Truck van de Toekomst' een symposium georganiseerd met als thema 'Hoe bereik ik een doorbraak.' Het gaat daarbij om het wegnemen van belemmeringen bij de introductie van voertuigen die gebruik maken van alternatieve brandstoffen.

Tijdens dit symposium vertellen drie sprekers over hun ervaringen met voertuigen op alternatieve brandstoffen. Welke belemmeringen hebben zij ervaren bij de invoering van voertuigen op alternatieve brandstoffen? Hoe zijn zij omgegaan met deze belemmeringen?

Na de lunch is er gelegenheid om van uw collega’s te leren door het uitwisselen van persoonlijke ervaringen. Dit zal gebeuren in kleine groepen van maximaal 10 personen.

Programma:

Het symposium, onder leiding van dagvoorzitter Judith de Bruijn, start om 11.00 uur en eindigt om 14.00 uur. Vanaf 10.30 uur kunt u binnenlopen. Truck van de Toekomst biedt u tijdens het symposium een lunch aan. Na het symposium heeft u toegang tot de beurs.

De sprekers op het symposium zijn:
Erik Büthker, LNG24
Elske van de Fliert, Zero-e
Pier Tiedema, POC Transport

Ze hebben allen vele jaren ervaring met het introduceren van alternatieve brandstoffen en weten als geen ander hoe je belemmeringen weg kunt nemen en welke persoonlijke eigenschappen daarbij belangrijk zijn.

Meer informatie over de inhoud van het symposium en de sprekers vindt u binnenkort op www.truckvandetoekomst.nl/evenementen.

Aanmelden

Aanmelden voor het symposium kan door een e-mail te sturen naartruckvandetoekomst@rws.nl, onder vermelding van “Symposium Gorinchem” met uw bedrijfsnaam en persoonsgegevens. Eind augustus ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding, met een routebeschrijving.

 

 

DEEL HET