Truck XL en Bluekens bundelen krachten voor EV

De één weet veel over elektrische voertuigen, de ander heeft een groot netwerk. Daarom gaan Bluekens Truck en Bus en Truck XL samenwerken.

Door samen te werken vormen Bluekens en Truck XL een groot netwerk voor aftersales van elektrische voertuigen. Hierbij brengt Bluekens uit Oosterhout zijn expertise in, terwijl Truck XL zijn uitgebreide netwerk van onafhankelijke truck- en trailerwerkplaatsen ter beschikking stelt. Samen kunnen ze hierdoor de beste service bieden aan klanten, als het gaat om elektrische voertuigen.

"Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn door gebruik te maken van het sterke netwerk en de expertise van TruckXL," aldus Ton Hamelink, Parts- en accountmanager after sales bij Bluekens Truck en Bus "We zijn ervan overtuigd dat deze overeenkomst niet alleen onze dienstverlening zal verbeteren, maar ook nieuwe zakelijke kansen zal creëren voor zowel onze bedrijven als onze partners."

TruckXL ziet een partnerschap met Bluekens Truck en Bus als een belangrijke stap in de uitbreiding van hun dienstverlening naar de EV-markt. "Wij zijn enthousiast over de samenwerking met Bluekens Truck en Bus en kijken ernaar uit om onze gezamenlijke expertise in te zetten om een toonaangevend aftersales netwerk voor EV-diensten te ontwikkelen," zegt Thies Elbertsen, Formule Manager bij TruckXL

DEEL HET