Volledig elektrische Renault Master Z.E.

Renault Proplus breidt het aanbod uit met een volledige elektrische zware bestelwagen, de Master Z.E. Volgens Renault de ideale oplossing voor stedelijke distributie. Met een actieradius van 120 kilometer en een oplaadtijd van zes uur zou deze bestelwagen ideaal zijn voor 'the last mile'.

De Renault Master Z.E. profiteert van de expertise van Renault, volgens eigen zeggen marktleider in elektrische voertuigen in Europa. De Master Z.E. combineert een batterij van de nieuwste generatie met een geavanceerde elektromotor met een hoge energie-efficiency. Die zorgen voor een realistische actieradius van 120 kilometer en een laadtijd van slechts zes uur om de batterij volledig op te laden. 
De Renault Master Z.E. biedt alle op maat gesneden oplossingen van Renault Proplus. Daarmee is de Master Z.E. volgens het merk het perfecte werkpaard dat in een groot aantal versies leverbaar wordt. 

Drive the Future

“Geheel in lijn met het strategische plan ‘Drive the Future’ breidt Renault Pro+ het aanbod van elektrisch aangedreven, lichte bedrijfswagens uit met de Master Z.E. Volgens dit plan moeten alle bestelauto’s voorzien zijn van elektrische aandrijving. Het huidige aanbod – uiteenlopend van de Twizy tot de Master – voldoet aan de belangrijkste behoeften van klanten op het gebied van laadruimte en laadvermogen. De modellen stellen onze klanten in staat om de afleveringen in stadscentra – de laatste schakel in de logistieke ketting – emissievrij te verrichten. Als aanvulling daarop hebben we een nieuw ecosysteem gepresenteerd van connected diensten om het wagenparkbeheer te verbeteren en klanten te helpen hun bedrijf te laten groeien.” Ashwani Gupta – SVP Light Commercial Vehicles Business Unit Renault-Nissan

“Groupe Renault gaat verder met zijn groeistrategie voor elektrisch aangedreven voertuigen door zijn aanwezigheid in de belangrijkste marktsegmenten te verstevigen. De introductie van de Renault Master Z.E. helpt ondernemers zich aan te passen aan de milieueisen in stedelijke omgeving. De Master Z.E. is opnieuw een bewijs van de expertise van Renault – Europa’s marktleider op het gebied van elektrische auto’s.”
Gilles Normand – SVP, Head of the Electric Vehicles Business Unit

DEEL HET