Aebi MT Euro-6 via Ginaf Service

 

Ginaf Service Ederveen BV heeft er een nieuw merk bij. Het gaat om de Zwitserse Aebi MT Transporter, een 160 of 170 cm breed werkvoertuig met een bijzonder hoog laadvermogen tot 4,8 ton. Het voertuig is leverbaar met on-board hydrauliek, allerlei opbouwmogelijkheden en vierwiel aandrijving met lage gearing. Daarmee vormt de Aebi MT Transporter een waardevolle aanvulling van de productlijn van Ginaf Service.

Ginaf Service EderveenBV heeft een zekere reputatie op het gebied van voertuigen voor speciale inzet gebieden. Niet alleen de Ginaf trucks, maar ook een merk als Bremach wordt in ons land gevoerd door Ginaf Service. De nieuwe Aebi MT Transporter is een waardevolle aanvulling op dat programma voor bijvoorbeeld hoveniers, gladheidsbestrijding of wegwerkzaamheden. De Aebi transporter is gebouwd op een ladderchassis, heeft luchtremmen en is leverbaar met vier- of zescilinder motoren tot maar liefst 156 pk. Die sterkste variant heeft een maximaal koppel van 500 Nm, en dat is niet kinderachtig. Bijzonder is dat de Aebi MT Transporter leverbaar is met een motor- of een versnellingsbak PTO. Een aftakas behoort echter ook tot de mogelijkheden.

De uiterst compacte maar multi functionele truck is uitgerust met een cabine die optimaal zicht garandeert op allerlei processen die rondom het voertuig plaatsvinden. De Aebi MT Transporter lijkt met al zijn opbouwmogelijkheden en zijn vierwiel aandrijving ambities te hebben om de Unimog producten concurrentie aan te doen maar dat ontkent importeur Aebi Schmidt Nederland: ‘’Ons voertuig zit net onder de lichtste Unimog en is dan ook geen concurrent. Sterker nog, in Duitsland wordt de Aebi MT Transporter zelfs verkocht via de Unimog organisatie.’’ Aebi Schmidt Nederland is naast importeur tevens fabrikant van hoogwaardig gladheidbestrijdings- en straatreinigingsmaterieel. Ginaf Service Ederveen BV wordt voor Nederland dealer en serviceorganisatie voor de Aebi MT voertuigenrange. Door deze vertegenwoordiging kan de klant profiteren van uitgekiende en goed afgestemde productcombinaties op het gebied van transport en wegenonderhoud. De Aebi MT Transporter wordt geleverd met een VM Euro-6 dieselmotor en is leverbaar in zowel snel- als langzaamverkeer uitvoering. Door de combinatie van de geringe breedte, hoge capaciteit en hoge snelheid ziet Ginaf Service uitstekende kansen voor dit voertuig voor werkzaamheden op de vluchtstrook.

 

 

DEEL HET