Doelstelling Transport & Milieu

Het doel van Transport & Milieu is duidelijkheid te verschaffen over wat er allemaal verkrijgbaar is op het gebied van duurzaam wegtransport.

Anderzijds bericht Transport & Milieu over nieuwe eisen aan uitlaatgasnormen, over milieuzones, kortom over beleid van diverse overheden in binnen- en buitenland ten aanzien van duurzaam wegvervoer.

Zodoende vormt Transport & Milieu het ontmoetingspunt voor overheid en bedrijfsleven cq transportbranche over wat zich op het gebied van schoon, duurzaam, stil en veilig wegvervoer voor doet.

Nieuwe initiatieven van overheid en bedrijfsleven worden belicht. Maar ook is Transport & Milieu het platform voor tussentijdse rapportage over lopende projecten op het gebied van duurzaam vervoer. Het is hier waar het idee voor deze site geboren werd. In Nederland zijn vele initiatieven ontstaan die het waard zijn om gevolgd te worden en om serieus te worden genomen. Op TransportenMilieu.nl kunt u dit alles lezen en op onze LinkedIn groep erover discussiëren. Sluit u vandaag nog aan, het kost niks.

Transport & Milieu is het enige gespecialiseerde actieve nieuwsmedium op het gebied van duurzaam wegvervoer dat ook nog onafhankelijk is. Dat maakt Transport & Milieu geschikt om ideeën te publiceren, naast de dagelijks nieuwsstroom.

DEEL HET