Ford voor Van der Wiel

Van der Wiel BV uit Drachten heeft voor de verschillende werkmaatschappijen nieuwe Ford bestelwagens en personenwagens in gebruik genomen. 

Met de ingebruikname van dit nieuwe dertiental voertuigen werd tevens een nieuwe, frisse huisstijl geïntroduceerd.

De bekende roodbruine achtergrondkleur op de Van der Wiel voertuigen maakte plaats voor helder fris wit. Wat bleef is het frisgroene dak wat nu een echte eyecatcher is geworden. Verder werd het bekende logo gestyleerd en groot- maar subtiel op de zijkanten geplaatst met daarnaast het logo in kleur en de naam van het bedrijf. Het ontwerp van FolieTotaal in Drachten mag bijzonder geslaagd en fris worden genoemd.

De nieuwe Ford voertuigen variëren van de Ford Fiësta via de Ford Connect bestelwagens tot en met de grootste Ford, de Transit. De voertuigen worden ingezet door de werkmaatschappijen Van der Wiel Transport, Infra & Milieu en Biogas. De taak van de voertuigen is hoofdzakelijk het vervoeren van mensen en gereedschappen. De grote bestelwagen wordt door Van der Wiel Biogas ingezet als servicewagen die door heel  Nederland  op projectlocaties wordt ingezet. 

Met de nieuwe voertuigen maakt Van der Wiel wederom een stap op de duurzaamheidsladder. De Ford bedrijfswagens voldoen aan de Euro 6 emissie eisen en zijn voorzien van de laatste techniek. Dat brengt niet alleen minder uitstoot maar ook een lager brandstofverbruik met zich mee. De voertuigen werden geleverd door Ford dealer Sutherland uit Drachten in samenwerking met Friesland Lease.

DEEL HET

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten