Hybride Daily voor ‘Gewoon lekker thuis’

Iveco-dealer Schouten uit Spijkenisse heeft een Iveco Daily Hybride chassis-cabine afgeleverd aan ‘Gewoon Lekker Thuis’ uit Wateringen. De Daily is door Veldhuizen BV uit Groenekan uitgevoerd met elektronische aandrijving en accupakket, waardoor de Daily Hybride ontstaat. Met de keuze voor dit voertuig levert Gewoon Lekker Thuis een bijdrage aan een schoner milieu en gezondere leefomgeving.

De Iveco wordt ingezet voor het bezorgen van maaltijden aan verpleeg- en zorginstellingen en particuliere klanten. De Daily is door Veldhuizen BV voorzien van het hybridesysteem waardoor er uiterst duurzaam, schoon en zuinig gereden kan worden met de Iveco. Daarnaast mag er door de aanwezigheid van deze techniek met hogere terreingewichten gereden worden met (klein) rijbewijs B. Dit resulteert in een netto laadvermogen van maar liefst 2800 kilo.

De opbouw is voorzien van zonnepanelen op het dak waarmee de koelmotoren gevoed worden. Dubbel duurzaam en stil dus. De laadbak is geleverd en opgebouwd door Carrosseriefabriek Harderwijk BV.

DEEL HET