Hyzon stuurt topman Craig Knight weg

Hyzon Motors stuurt topman Craig Knight de laan uit. Per direct is hun ‘Strategy Officer Parker Meeks als interim-CEO benoemd. Het is een voorspelbaar vervolg op het gerommel met cijfers binnen het bedrijf.

Op de website van Hyzon valt te lezen dat Meeks meteen alle verantwoording krijgt toegeschoven en dat er intussen wordt bekeken wie Knight permanent kan opvolgen. Op de website staat een reeks complimenten aan het adres van Meeks. Hij zelf is ervan overtuigd dat Hyzon op koers logt om gestelde doelen te behalen omdat het bedrijf volgens hem de beste waterstof technologie in huis heeft.

Vooralsnog wacht hem het overdoen van het financiële huiswerk over 2021 en is aan hem om de samenwerking met Hyzon Motors Europe nog eens goed tegen het licht te houden.

Het bedrijf heeft intussen van de Nasdaq te horen gekregen dat het te laat is met de kwartaalcijfers en dat het nog tot februari 2023 de tijd krijgt om een en ander recht te trekken. Het uitstellen van publicatie van kwartaalcijfers leidde tot een keiharde koersval van het aandeel.

DEEL HET