Roordink Bedrijfswagens B.V. verwerft Maxus-dealerschap

Roordink Bedrijfswagens B.V. is al jarenlang Erkend Duurzaam gecertificeerd. De gevestigde bedrijfswagendealer neemt nu een belangrijke volgende stap in haar “groene” strategie als dealer van Maxus bedrijfswagens. Maxomotive B.V., de importeur van Maxus, heeft Roordink Bedrijfswagens B.V. benoemd als nieuwe dealer. Met vestigingen in Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle dekt Roordink Bedrijfswagens een groot gedeelte van midden en oost Nederland af.

Roordink Bedrijfswagens speelt met het Maxus-dealerschap in op de sterk stijgende vraag naar elektrische bestelauto’s. In een snel veranderende wereld waarin steeds strengere milieunormen gaan gelden, zeker in binnenstedelijke gebieden, is elektrisch vervoer steeds vaker de enige oplossing, schrijft Roordink.

Directeur Bert Roordink spreekt van “een breed aanbod aan bestelwagens met een degelijk duurzaam concept is uniek in Nederland. De vraag hiernaar zal in de nabije toekomst alleen maar stijgen en wij kunnen hiermee onze klanten verder ontzorgen”.

Europese lancering Maxus

Country Manager van Maxomotive Nederland Lou Jedeloo onderschrijft dit. “Maxus staat aan de vooravond van een serieuze Europese lancering met een sterke moedermaatschappij (zowel SAIC als Alcomotive) erachter. Dit jaar worden er twee geheel nieuwe bestelauto’s geïntroduceerd, de elektrische eDeliver3 voor het lichtere segment (tot ruim 1000 kg laadvermogen) met een WLTP actieradius van meer dan 300 km (53KWh versie) en later de diesel aangedreven eDeliver9 als opvolger van de huidige Maxus EV80 in het zwaardere segment, zowel in gesloten bestel als ook in chassis cabine met zelfs een aanhangwagengewicht van 1200 kg uniek in de markt.’’

Roordink Bedrijfswagens B.V. is ruim 35 jaar een gevestigde naam in bedrijfswagenland. De afgelopen jaren heeft Roordink geïnvesteerd in het opleiden van medewerkers als elektrisch specialisten, zijn laadpalen geïnstalleerd en worden zonnepanelen op de daken van de panden gelegd, aldus het dealerbedrijf. Naast Roordink is ook Nijwa Zero aangesteld als dealer van Maxus.

DEEL HET

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten