Truck Easy Venlo: Duurzame mobiliteitsgedachte

Maandag 17 juli opent DCB Energy het nieuwe 'Truck Easy' tankstation in Venlo. Het bijzondere is dat dit station zich op een duurzame mobiliteitsgedachte richt met onder meer LNG, CNG, electriciteit en uiteraard AdBlue. Bijzonder is dat het station zelfs is voorbereid voor waterstof.

DCB Energy heeft zich gecommitteerd om voor 2021 op 15 strategische locaties in Nederland tankstations te realiseren, deel uitmakend van de Blue Corridor van Europa. De Truck Easy locaties Harnaschpolder, Venlo en Roosendaal zijn hiervan de eerste.

Nieuwe aanwinst
Het tankstation in Venlo is de nieuwste aanwinst binnen het inmiddels meer dan 250 tanklocaties (in de gehele Benelux en Duitsland) tellende netwerk van DCB Energy. Het station is gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Trade Port Noord met een directe ontsluiting A73/A67/A74 op de Greenportlane (N295). Het gebied rondom Venlo heeft zich ontwikkeld als een internationale hub, met een hoge concentratie van internationale handelsbedrijven groente- en fruitsector (Fresh Park) en sterke logistieke bedrijven in de sectoren fashion, e-commerce, electronica, medische technologische producten en diensten, en ict.

Het Truck Easy-gedeelte van het nieuwe station is voorzien van 6 dubbelzijdige en ruime opstelplaatsen voor elke truck en LZV met Diesel NRG, Adblue, in december a.s. is LNG, CNG en elektra verkrijgbaar. Op termijn waterstof, de voorbereidingen hiervoor zijn al gemaakt.

De huidige locatie aan de Groot Egtenrayseweg sluit 16 juli a.s..

Vanaf 17 juli kan er getankt worden op Trade Port Noord aan de Erik de Rodeweg 3. Het salesteam is donderdag 20 en vrijdag 21 juli aanwezig. Twee dagen lang staat op locatie het team klaar dat zorgt voor uitleg en hulp bij tanken, ontvangt iedere bezoeker bij een tankbeurt een attentie.

DEEL HET