Zero Emission | Ecomobiel veelzijdiger dan ooit

(Advertorial) Terug van weggeweest: Zero Emission | Ecomobiel. Bezoekers kunnen van 12 tot en met 14 oktober in de Brabanthallen– wederom onder de vlag van de Nationale Energie Week – een gedegen indruk krijgen van een breed aanbod van elektrische voertuigen en de diensten eromheen.

De vakbeurs wint aan actualiteit, nu definitief het besef in de maatschappij is doorgedrongen dat we onze mobiliteit moeten verduurzamen. Wat helpt, is dat degenen die hier al mee bezig waren, opvallend enthousiast zijn over elektrisch of anderszins CO2-neutraal rijden.

Op dit moment is iedereen er wel van overtuigd dat elektrische auto’s de toekomst hebben. Die slag is gemaakt. Op Zero Emission | Ecomobiel gaat het tegenwoordig vooral om laadinfrastructuur, de wetgeving rondom light electric vehicles en de elektrificatie van het goederenvervoer.

Op Zero Emission | Ecomobiel is een grote hoeveelheid expertise gebundeld. Alle standhouders hebben uiteraard ervaring met duurzame mobiliteit. Tijdens deze editie is er meer keuze dan ooit en kan een eenieder zich in informele sfeer laten informeren.

De ontwikkelingen zijn zichtbaar op de beursvloer, maar ook in de talrijke kennissessies tijdens de 3 beursdagen. Ook is er volop aandacht voor kruisbestuiving, met name met Vakbeurs Energie en de vakbeurs PREFAB, die gelijktijdig en aanpalend plaatsvinden.

Voor highlights uit de programmering, Klik hier! 

DEEL HET