Goodfuels HVO aan de pomp verkrijgbaar

HVO van GoodFuels is voortaan gewoon verkrijgbaar aan de pomp. Op 7 maart heeft GoodFuels, samen met Sakko en TLN, de eerste van 7 nieuwe tankpunten geopend. Met de verkrijgbaarheid van GoodFuels20 bij deze stations is HVO ook toegankelijk geworden voor bedrijven die zijn aangewezen op het openbare netwerk van tankstations.

HVO van GoodFuels is een dieselvervanger, die 18% CO2-reductie met zich meebrengt. Deze brandstof wordt aangeboden tegen een kleine meerprijs ten opzichte van de landelijke dieselprijs. De duurzame brandstof voldoet aan de EN590-norm en is daarmee geschikt voor elke dieselmotor. Naast de GoodFuels bloem is de pomp herkenbaar aan de blauwe slang en vulpistool.
 
De opening vond plaats in samenwerking met Rob Aarse van TLN. GoodFuels en TLN zetten de samenwerking voort om duurzame oplossingen op meer openbare stations beschikbaar te maken. Tankstations waar HVO van GoodFuels getankt kan worden zijn nu geopend in Leidschendam en Stellendam. De komende weken volgen tankstations in Bergen op Zoom, Hazerswoude-dorp, Rozenburg, Goes en Oud-Beijerland. In lijn met het ‘GreenTruckFuel’-programma van TLN zal GoodFuels het aantal tankpunten verder uitbreiden met locaties langs de snelweg waar ook trucks kunnen tanken.

DEEL HET

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten