Green Planet Zero Emission dagen 1 & 2 oktober

Van een zero-emissie transportplein tot meer informatie over alles wat komt kijken bij elektrisch rijden of rijden op waterstof. Speciaal voor geïnteresseerden in de mogelijkheden van zero-emissie transport en in het tankstation van de toekomst, houdt Green Planet in Pesse op dinsdag 1 en woensdag 2 oktober de Green Planet Open Huis Dagen.

Bij Green Planet kunnen weggebruikers slimmer, schoner en groener tanken. Green Planet loopt als tankstation voorop als het gaat om duurzaam en bewust rijden. Dit doet zij door samen met verschillende partners allerlei innovatieve ideeën rondom onder meer elektrisch rijden en rijden op waterstof te ontwikkelen.

Zero Emission Transportplein en innovaties

De afgelopen jaren kon Green Planet mede dankzij de DKTI-regeling van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) aan de slag met verschillende van dit soort innovatieve projecten. Tijdens de trajecten is veel kennis en ervaring opgedaan. Nu een groot deel van de projecten is afgerond, wil Green Planet deze opgedane kennis en ervaring graag delen tijdens de Green Planet Open Huis Dagen!

1 en 2 oktober open huis 

Op dinsdag 1 en woensdag 2 oktober zijn geïnteresseerden tussen 13.30 uur en 21.00 uur van harte welkom. De hele dag is er van alles te doen en te bekijken. Zo worden er rondleidingen gegeven waarbij meer verteld wordt over de innovaties en is er een zero-emissie transportplein met batterij-elektrische trucks van onder andere Volvo, DAF en Scania. Ook zijn er waterstoftrucks te vinden van MAN, Hyundai en Zepp Solutions.

Zelf rijden, waterstoftanken of snelladen

Een stukje rijden, waterstoftanken of snelladen: het is allemaal mogelijk! Daarnaast vertelt de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen meer over welke innovaties er zijn voortgekomen uit de DKTI-projecten en waar op dit moment nog aan gewerkt wordt.

 

Voor meer informatie en bij vragen kunt u contact opnemen met Edward Doorten (Eigenaar/ondernemer Green Planet) via edward.doorten@greenplanet.nl of 06-55335811.

 

DEEL HET