Meer veiligheidsopties voor lichte Ford's

De onlangs vernieuwde Ford Transit Connect introduceert een uitgebreid scala aan baanbrekende functies voor bestuurdersassistentie, zoals de snelheidsbegrenzer waarmee de snelheid automatisch aan de toegestane maximumsnelheid wordt aangepast, het noodremsysteem pre collision assist met voetgangers detectie, zijwindstabilisatie en Active Park Assist, dat helpt bij het parallel en loodrecht inparkeren.

De vernieuwde cabine in de Transit Connect is volgens Ford uitgerust met een verbeterd instrumentenpaneel met nieuwe bedieningselementen en optioneel met een zwevend, op tablets geïnspireerd 6″ kleurentouchscreen, inclusief het Sync3 -communicatie- en entertainmentsysteem van Ford. De bekleding werd ook vernieuwd.

Een vernieuwde serie aandrijvingen maakt volgens Ford een lager brandstofverbruik mogelijk, waarbij wordt voldaan aan de Euro 6.2-emissiestandaarden. De nieuwe 1.5-liter Ford EcoBlue-dieselmotor van Ford combineert de meest recente brandstofinjectie-, turbocompressie- en emissiecontrole technologieën met een frictiearm motorontwerp voor verbeterde prestaties en een lager brandstofverbruik.

Net als het voorgaande model biedt de Transit Connect meerdere mogelijkheden voor bestuurders van bedrijfswagens, met een optionele korte of lange wielbasis voor een laadruimte tot wel 3,6 m³ (VDA) en een laadvermogen van 520 tot 890 kg.

DEEL HET