Mercedes en Fuso op Reinigings Demo Dagen

Het RDW Testcentrum in Lelystad staat op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni in het teken van de ReinigingsDemoDagen (RDD). Mercedes-Benz Nederland geeft acte de présence met de merken Mercedes-Benz Trucks en Fuso Trucks.

Naast de Mercedes-Benz Econic en Antos zullen ook modellen van Fuso aanwezig zijn op de beurs. Zo zijn een Econic 2630 G (CNG) LENA (van ACV) en een Antos 2542 LENA 6x2/4 (met Hydraulic Auxiliary Drive) aanwezig op de stand.

Fuso wordt vertegenwoordigd door de Canter 7C15 Hybrid 7,5-ton, 150 pk (110 kW), automaat voorzien van comfort cabine en een Canter 3S13 winterdienstuitvoering 3,5 ton, 130 pk (95 kW), handgeschakeld met standaard cabine.

Mercedes-Benz vorig jaar een nieuwe generatie motoren vrijgegeven voor het gebruik met alternatieve brandstoffen als biodiesel HVO (Hydrotreated Vegetable Oil), biomassa BTL (Biomass To Liquid), aardgas GTL (Gas To Liquid) en CTL (Coal To Liguid). Deze stoffen worden door chemische processen omgezet in vloeibare brandstoffen en zijn een schoner alternatief voor de huidige generatie synthetische brandstoffen. Voor overheden en de inzet in stedelijke gebieden zijn deze schonere alternatieven extra belangrijk. 

DEEL HET

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten