Mercedes Future Truck naar de RAI

De Mercedes-Benz Future Truck 2025, het zelfrijdende futuristische studiemodel van het Duitse merk is één van de grote trekpleisters van de komende BedrijfsautoRAI.

Van 20 tot en met 24 oktober vindt in Amsterdam de BedrijfsautoRAI plaats. Onder het thema “The future is here”, presenteert Mercedes-Benz Trucks zich in hal 2 op drie verschillende stands. Veel aandacht gaat uit naar veiligheid, innovaties en kostenbesparingen (TCO) met verschillende bijzondere en exclusieve Mercedes-Benz trucks. Tegenover de Mercedes-Benz stand richt het merk een dienstenplein in en verder presenteert Mercedes-Benz de FUSO Canter op een andere stand in dezelfde hal. Absolute blikvanger is de Mercedes-Benz Future Truck 2025.

Met de Future Truck 2025 geeft Mercedes-Benz een fascinerende en realistische blik op het internationaal transport van de toekomst. Een enorme stap richting drastisch veiliger, schoner en zuiniger transport. En een stap die, volgens Mercedes-Benz, over tien jaar al gemeengoed kan zijn. Onlangs nog werd bekend gemaakt dat Daimler AG de autonoom rijdende truck mag gaan testen op de openbare weg in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Mercedes-Benz schrijft daarmee transportgeschiedenis. Speciaal voor de BedrijfsautoRAI 2015 zal de Future Truck 2025 voor het eerst om in Nederland te bezichtigen zijn.

 

 

 

 

DEEL HET