Nieuwe Opel Combo, ook elektrisch

Opel heeft de eerste foto's vrijgegeven van de nieuwe Combo. Het geheel nieuw ontwikkelde model wordt leverbaar met zowel benzine- als dieselmotoren, maar er is ook een Electric versie met een actieradius van 330 km.

Opel presenteert de nieuwe Combo, een compacte bestelauto met een nieuw ontworpen front en een nieuwe digitale cockpit is hij de eerste in zijn segment met innovatieve Intelli-Lux LED Matrix verlichting, terwijl alle voordelen van het vorige model zijn behouden. Daarnaast biedt de 100% elektrische Opel Combo Electric een nog grotere actieradius, namelijk 330 kilometer.

De volledig elektrisch aangedreven versie – met keuze uit de rijmodi Eco, Normal en Power – kan dankzij de 50 kWh-batterij tot 330 kilometer (WLTP gecombineerd2) afleggen op een enkele lading. Dat is een toename van 50 kilometer ten opzichte van het uitgaande model. Openbaar laden met wisselstroom kan met een vermogen van 11 kW, terwijl de batterij bij een 100 kW DC-snellaadstation in minder dan 30 minuten tot 80% is op te laden.

Behalve als elektrisch aangedreven variant is de nieuwe Opel Combo ook verkrijgbaar met efficiënte benzine- en dieselmotoren. Opel biedt voor de versies met een verbrandingsmotor een comfortabele automatische transmissie aan als alternatief voor de handgeschakelde versnellingsbak. Beide aandrijflijnopties zijn verkrijgbaar in twee lengtevarianten, met keuze uit twee of drie zitplaatsen. Naar wens is de nieuwe Opel Combo ook beschikbaar met een dubbele cabine (Crew Cab) en in totaal vijf zitplaatsen.

 

 

DEEL HET