Renault Master Red Edition naar Gorinchem

Renault laat op Transport Compleet volgende maand de vernieuwde Master bestelautoserie met een ruime keuze uit aandrijvingen, waaronder een volledig elektrische.

De nieuwe Master heeft een nieuw front met een modern design. Ook is het interieur compleet vernieuwd, met een nieuw ontworpen dashboard en stuurwiel, samen met functionele en ergonomische opbergmogelijkheden. De nieuwe Renault Master biedt verder nieuwe driver-assistance systemen, zoals AEBS (Active Emergency Braking System), zijwind-assist, Permanent Rear View, een dodehoek waarschuwingssysteem en parkeerhulp voor- en achteruit.

Diesel en elektrisch

Er zijn zes nieuwe Euro 6d-temp en Euro VI dieselmotoren, met vermogens van 130 pk tot 180 pk/400 Nm. Alle dieselmotoren zijn voorzien van de Twin-Turbo technologie en combineren veel trekkracht bij lage toeren met relatief veel vermogen. Het brandstofverbruik van de nieuwe motoren is volgens de fabrikant verder verlaagd, een besparing die kan oplopen tot 1L/100 km, terwijl de CO2-emissies beperkt blijven. De Master Red Edition is ook in een 57kW elektromotor leverbaar. De Master Red Edition wordt exclusief geleverd door Renault Trucks Nederland en haar dealerorganisatie.

DEEL HET