e-Busje.nl neemt vijf Fiat Bestelwagens in gebruik

e-Busje.nl, onderdeel van Kuperus Autoverhuur heeft vijf elektrische Fiat bedrijfswagens in gebruik genomen. De bestelwagens werden geleverd door Iveco Schouten Utrecht.

e-Busje.nl is de eerste autoverhuurder die uitsluitend volledig elektrische bestelwagens aanbiedt. Daarmee is het het duurzaamste autoverhuurbedrijf van Nederland. “Wij geloven in een duurzamere wereld zonder bezit.” – aldus de missie van e-Busje.nl. Daarom bieden zij bedrijven en particulieren de mogelijkheid om elektrische busjes te huren. Dit wordt gedaan met behulp van een volledig elektrisch wagenpark dat real time te reserveren is. Hierdoor is het mogelijk om binnen 3 minuten een elektrisch busje te huren dat daadwerkelijk beschikbaar is. Uiteindelijk draagt de e-Busje.nl én de klant hiermee bij aan een duurzamere wereld.

Deze missie laten ze niet alleen blijken door de elektrische voertuigen, maar ook in andere uitingen. Zo is de administratie van e-busje.nl ook volledig digitaal. Via een iPad in de voertuigen wordt het gebruik van het voertuig geregistreerd. Achteraf ontvangt de klant via de e-mail een factuur.

Steentje bijdragen aan verlaging CO2 footprint

Sander Kuperus, directeur van e-Busje.nl, benadrukt dat het bedrijf zich sterk inzet voor een duurzamere toekomst. “Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om onze aarde op een verantwoorde manier te gebruiken, zodat toekomstige generaties er ook nog van kunnen profiteren. Met de implementatie van deze elektrische bestelwagen, dragen wij ons steentje bij aan een kleiner Co2-voetafdruk. Elektrificatie is een belangrijke ontwikkeling in de weg naar een duurzamere toekomst en wij hopen onze klanten de mogelijkheid te kunnen bieden om hier aan mee te werken.”

Sander geeft aan dat klanten vaak nog wat huiverig zijn met het huren van een elektrisch voertuig: “Klanten moeten altijd even wennen aan iets nieuws, zo is het ook met de elektrische busjes. Maar als ze na een eerste keer weer terugkomen, zijn ze eigenlijk altijd wel positief. Hij trekt makkelijk en snel op, is stil, rijdt comfortabel en is van alle luxe voorzien!”

 

DEEL HET